Uitbreiding 2021

Juni 2021
Mulder Groep breidt uit

Op 26 mei ging de eerste paal de grond in. Aan het eind van dit jaar zou de grote aanbouw klaar moeten zijn. Mulder Groep breidt flink uit; naast extra palletplaatsen, komen er 9 laaddocks, een gekoelde expeditie ruimte, en een ontvangstruimte voor chauffeurs bij.

Een van de redenen voor de grote uitbreiding is de toenemende vraag vanuit de markt. Naast de drooggoederen die nu al opgeslagen staan, komen er nog eens ruim 2500 palletplaatsen bij. Met de FSSC certificering, voor zowel transport- als opslagactiviteiten voldoet Mulder aan alle richtlijnen en kan de kwaliteit goed geborgd worden.

“We zijn blij met deze stap. Naast de vraag naar meer opslagruimte, is de vraag naar logistieke diensten groot. Met deze uitbreiding en de laaddocks, kunnen we onze klanten nog beter ontzorgen en zijn we klaar voor grotere volumes. We kunnen het hele logistieke proces voor onze klanten verzorgen. Van het laden, lossen en vervoeren van goederen of zeecontainers, tot het opslaan, ompakken, labelen en orders picken. De klant kan op deze manier nog gerichter opdrachten plaatsen. Dit kan snel en papierloos via onze online order entry.” Met de gekoelde expeditie ruimte kunnen, op eigen locatie, geconditioneerde goederen direct na laden, gegroupeerd worden en weer geladen voor vervoer. De temperatuur en kwaliteit van het product wordt daarmee geborgd zowel tijdens transport als tijdens de laad- en losmomenten. Om de ontzorging op logistiek compleet te maken, biedt Mulder (Training) ook logistieke trainingen en rijopleidingen aan.

Voor de bouw is Mulder de samenwerking aangegaan met hoofdzakelijk Urker bedrijven en deze zal zo’n zes maanden in beslag nemen. Toelichting foto: Julianne Toering en Sophie Mulder, dochters van de eigenaren, ‘slaan de eerste paal’.

 

Ontwerpen uitbreiding

Hieronder zie je in een aantal afbeeldingen, hoe het eindresultaat eruit moet gaan zien.
We houden jullie tijdens het bouwproces op de hoogte via onze Social Media kanalen.